Varilux_e_series-Short.png

Multifocale brillenglazen die ervoor zorgen dat u geniet van een stabiel zicht, zonder schommeleffect.

Varilux e-series brillenglazen verminderen verstoord zicht en beeldvervormingen, zodat u makkelijker kunt wennen aan uw multifocale bril en er meteen van kunt genieten.

KENMERKEN VAN VARILUX® E-SERIES

Het geheim achter Varilux e-series is Swim ControlTM, een exclusieve technologie die het schommeleffect vermindert, zodat het makkelijker is om aan het multifocale glas te wennen.

U zult u meteen op uw gemak voelen met Varilux e-series, omdat u ze tijdens uw dagelijkse activiteiten kunt dragen: autorijden, u haasten naar uw werk, de trap aflopen, met uw kinderen spelen, lezen, etc.

Producten_Varilux_e-series_VT_740x616-Producten_Varilux_e-series_VT_740x616.png

VARILUX® E-SERIES VOORDELEN

Het kan een tijdje duren voor u gewend bent aan multifocale brillenglazen. Dragers hebben vaak last van een ‘schommeleffect’ wanneer hun ogen snel van focus moeten veranderen. Dit uit zich vaak doordat de drager onstabiel zicht ervaart, bijvoorbeeld tijdens het traplopen.

Varilux e-series brillenglazen verminderen dit effect met 50%, wat het veel makkelijker maakt om te wennen aan multifocale glazen. Ze bieden volledig comfort tijdens iedere activiteit en helderheid op iedere afstand.