Philips Essilor Eyecare pro lamp

Kies uw licht voor beter zicht

Onze passie is steeds op zoek te gaan naar het beste zicht. Graag laten we u kennismaken met de laatste innovatie in ons vakgebied: gepersonaliseerd licht voor het meest optimale zicht! Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat licht in aanvulling op brillen glazen een cruciale rol speelt om het zicht nog verder te optimaliseren. Daarom werkt zichtexpert Varilux nu samen met lichtexpert Philips.

“Uniek licht* voor de ogen die op nabij moeten focussen”

Elk oog is uniek

Het resultaat van deze samenwerking is de unieke Philips Eyecare pro bureaulamp, waarmee zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur persoonlijk ingesteld kunnen worden. Elk oog is uniek en onderzoek heeft uitgewezen dat deze persoonlijke instellingen zorgen dat u nog scherper kunt zien en comfortabeler kunt lezen.

Stelt u zich eens voor: naast uw gepersonaliseerde glazen nu ook gepersonaliseerd licht voor het beste zicht!

Ontworpen om verblinding te verminderen     

De Philips Eyecare pro is zodanig ontworpen dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt en er minder hinderlijke reflecties en verblindingen optreden.

Kies uw intensiteit voor optimaal oogcomfort     

Verschillende activiteiten vereisen verschillende intensiteitniveaus, daarom zijn er bij deze lamp 4 verschillende instellingen mogelijk.

Kies uw lichtkleur voor scherper zicht     

Het aanpassen van de lichtkleur verbetert het contrast van uw lees- en hobbymateriaal en leidt tot het beter waarnemen van details. Er zijn 6 verschillende instellingen voor de lichtkleur mogelijk met de nieuwe Philips Eyecare pro bureaulamp.

*Speciaal door Philips ontwikkeld.