VARILUX MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Geniet van scherp zicht op alle afstanden.
Varilux zorgt voor een comfortabel en helder zicht waardoor u met uw bril zowel van dichtbij als veraf en alle afstanden er tussenin scherp ziet.

Producten_Varilux_Visual-Text_740x616_Varilux2014_v1-Producten_Varilux_Visual-Text_740x616_Varilux2014_v1.png

VARILUX® VOORDELEN

Varilux multifocale brillenglazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie.

Dankzij het multifocale ontwerp van Varilux kunt u met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien en gaan deze kijkgebieden vloeiend in elkaar over. Zo hoeft u niet meer te wisselen tussen uw leesbril en uw bril voor veraf.

Essilor investeert veel in onderzoek en is continu bezig met het verbeteren van haar producten, waaronder Varilux. Hierdoor kunt u als brildrager kiezen uit verschillende kwalitatieve Varilux designs, welke mogelijk zijn gemaakt door 55 jaar innovaties.

5 REDENEN OM VOOR VARILUX TE KIEZEN

Gedurende ons leven neemt de elasticiteit van de ooglens af. Om weer scherp te zien op alle afstanden bieden Varilux multifocale glazen een oplossing. De 5 voordelen van Varilux op een rijtje:

1. Met één bril scherp zicht op elke kijkafstand
In het multifocale design van Varilux zijn uw sterktes voor uw nabij- en vertezicht verwerkt. Deze gebieden lopen vloeiend in elkaar over, waardoor u met één bril op alle afstanden scherp ziet. Doordat Essilor de nieuwste technologieën gebruikt voor het produceren van Varilux brillenglazen geniet u als brildrager van natuurlijk zicht op alle kijkgebieden.

2. Op maat gemaakt voor úw ogen
Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden uw kijkprestaties sterk verbeterd. Om uw brillenglazen te kunnen personaliseren voert uw opticien een aanvullende meting uit waarin diverse persoonlijke parameters worden opgenomen. Deze worden vervolgens tijdens het productieproces van de brillenglazen meegenomen.

3. Snelle gewenning
Met Varilux brillenglazen bent u verzekerd van een soepele en snelle gewenning aan uw nieuwe brillenglazen. Heeft u in het verleden moeite gehad met het wennen aan uw multifocale brillenglazen? Geef dit dan aan bij uw vakopticien, zodat hij hier rekening mee kan houden in zijn advies.

4. Een Varilux product aangepast aan uw levensstijl
Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wanneer u wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design. Bespreek uw wensen en eisen met u opticien zodat hij op basis van uw levensstijl een advies kan uitbrengen.

5. Goedgekeurd door dragers
Voordat een nieuw Varilux brillenglas op de markt wordt gebracht vinden er uitvoerige dragerstesten plaats. Deze dragerstesten worden onafhankelijk uitgevoerd en meten de tevredenheid en ervaringen van de testpersonen over de brillenglazen. Naast dragerstesten worden er ook gebruikerstesten uitgevoerd, waarin diverse dagelijkse activiteiten worden nagebootst. Pas al een glas goedgekeurd is door deze testen wordt het voorzien van het label ‘approved by wearers’.

TECHNOLOGISCHE INNOVATIES VOOR OPTIMAAL KIJKCOMFORT

De Varilux designs zijn gebaseerd op marktleidende innovaties, die u als drager verschillende voordelen bieden. Niet elk Varilux product maakt gebruik van dezelfde technologieën.

Wavefront Advanced Vision Enhancement™ – biedt u scherp zicht op iedere afstand, zelfs onder slechte lichtsomstandigheden.

SynchronEyes™ – door rekening te houden met de verschillende sterktes tussen uw linker- en rechteroog ervaart u zeer brede gezichtsvelden.

4D-technology™ – deze technologie stelt u in staat om snel te schakelen tussen de verschillende kijkgebieden en geeft u hierdoor een snellere reactiesnelheid.

Nanoptix™ – het basisdesign van het brillenglas wordt geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming in uw dagelijkse bezigheden, oftewel ‘evenwicht in beweging’.