Als VARILUX-specialist garanderen wij een perfecte opmeting met ons computergestuurd centragesysteem VISIOFFICE.

Wij werken dan ook met de beste kwaliteitsglazen van Essilor.

Essilor is wereldwijd marktleider in brillenglazen. Dit heeft Essilor onder meer te danken aan het in 1959 ontwikkelde Varilux, ’s werelds eerste progressieve brillenglas.
Het Varilux brillenglas is een revolutioneire uitvinding voor de correctie van leeftijdsverziendheid (presbyopie).
De glazen lopen progressief in sterkte op en zijn daaorm geschikt voor mensen die voor dichtbij en veraf zien een bril nodig hebben.
Sinds de lancering van Varilux zijn er wereldwijd meer dan 500 miljoen Varilux glazen geproduceerd.
Uiteraard is Varilux niet de enige troef van Essilor. Het bedrijf heeft internationale standaards gezet met haar innovatieve kunststof brillenglazen en ontspiegelingen. Stuk voor stuk glazen die licht, vlak, dun en schokbestendig zijn.
Bekende merken zijn onder meer Stylis en Crizal.

Alle montages gebeuren in ons eigen atelier.

5 REDENEN OM VOOR VARILUX TE KIEZEN

Ontdek vijf redenen om te kiezen voor de innovaties van de Varilux productlijn.

1. Helder zicht op elke afstand

De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden.

2. Gepersonaliseerde brillenglazen
Omdat ieder oog uniek is, beschikt de Varilux-lijn over producten die volledig aan uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en uw kijkprestaties sterk verbeterd.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden
Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV en een standaard televisie.

4. Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten

Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning

Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd.

AANGEPASTE GLAZEN VOOR ELKE SITUATIE

  • De multimediabril:  Uw kijkgedrag is ongemerkt veranderd. Door het intensief gebruik van digitale beelschermen krijgt u soms last van vermoeide en droge ogen of soms zelfs nek- en schouderklachten. Herkent u deze problemen? Dan zijn de Varilux Digitime glazen, een specifieke bril voor multimediagebruik, iets voor u.
  • De zonnebril: Echte zonaanbidder of modieus type? Heeft u last van hinderlijke reflecties tijdens het autorijden?Dan zijn de kwalitatieve Varilux zonneglazen dé ideale aanvulling op uw bril voor dagelijks gebruik…met een uitstekend bescherming tegen schadelijk UV-stralen.
  • De outdoorbril: Sportief of echte outdoorliefhebber? De Transitions brillenglazen, voor meer visueel comfort buitenshuis, voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om uw (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren.